Op zoek naar een baan?

Een baan op het lijf geschreven.

Hoe zou het leven eruit zien als alle mensen fluitend naar hun werk gingen en nog steeds fluiten als ze weer naar huis gaan? Waarom schenken mensen zo veel aandacht aan het huis dat ze willen kopen en zijn ze vele malen minder selectief bij het aannemen van een baan?

Het is mij een raadsel. Kiezen voor een prettig leven is ook kiezen voor een baan die bij je past. Met minder zou niemand genoegen moeten nemen.

Om de juiste baan te vinden, zal ik niet alleen moeten weten wat je zoekt, maar veel meer nog wat jou drijft. Waarom je die specifieke baan zoekt.

Met bijna twintig jaar ervaring in de uitzend- en detacheringsbranche durf ik te beweren dat mensen die weten wat ze willen en daarnaast een behoorlijke geestdrift uitstralen, uiteindelijk hun droombaan zullen vinden. Ik ben een kei in het matchen; je bent dus aan het juiste adres.

Omschrijf voor mij de baan van je dromen: de functie (inhoud, niveau, verantwoordelijkheid), het bedrijf van jouw voorkeur (branche, grootte, cultuur), je collegae en jouw plaats (leidinggevend, uitvoerend, aansturend). Probeer alles zo goed mogelijk te verwoorden (duidelijke taal); na ontvangst zal ik snel mijn reactie geven. Stuur mij een mail via het contactformulier en de eerste stap is gezet.

Voor jou zijn er geen kosten aan verbonden. De werkgever die jou uiteindelijk die droombaan gunt, betaalt de factuur.