Op zoek naar een collega?

De juiste persoon op de juiste plek

U bent op zoek naar een nieuwe collega en ik kan u daarbij helpen. Na bijna twintig jaar ervaring in uitzenden en detacheren weet ik dat het vinden van de perfecte collega niet alleen een kwestie van de goede opleiding en de juiste kennis is (de harde eisen) maar veel meer nog een kwestie van karakter en motivatie (de zachte eisen).

Zoektocht naar het juiste DNA.

Hoe vaak gebeurt het niet, dat een nieuwe collega - perfecte opleiding en kennis - na verloop van tijd toch niet op de juiste plek blijkt te zitten? Soms schort het aan motivatie, maar vaak past hij gewoon niet in het team. Meestal is dan niet goed geselecteerd op de zogenaamde zachte eisen.

Ik kan u geen garanties geven, maar ik kan u wel verzekeren dat u mijn visitekaartje zult worden.

THELMI... training en coaching.

De veelgehoorde klacht van werkgevers dat werknemers niet meer enthousiast zijn, geen binding meer hebben met het bedrijf of tekortschieten wat hun vaardigheden betreft, heeft uiteindelijk THELMI... training en coaching tot stand gebracht.

Training of coaching kan een middel zijn om te achterhalen waardoor motivatie achterblijft. Doel is vervolgens om de motivatie te vergroten. Daarnaast is training of coaching een uitstekende manier om vaardigheden te verbeteren.

THELMI... projecten.

Sinds januari 2008 ben ik gestart met THELMI... projecten. Vaak kreeg ik verzoeken van klanten om ook personeel in het lagere segment te zoeken. Goed gemotiveerde krachten, veelal laag- of ongeschoold. Deze opdrachten vallen onder THELMI... projecten, omdat hiervoor aangepaste en zeer gunstige tarieven gelden.

U kunt mij bellen of mailen om een afspraak te maken. Wilt u gelijk uw vacature mailen, dan verzoek ik u vriendelijk eerst telefonisch met mij contact op te nemen of via het contactformulier.